Kwaliteit en vakmanschap staan voorop

  

Rooseboom Houtwerk is een meubelmakerij en interieurbouwbedrijf waar met veel plezier en liefde voor hout en mooie houtconstructies, wordt gewerkt. Al onze meubelen zijn van een kwalitatief hoogstaand niveau, gemaakt met de beste materialen en bedoeld om de tand destijds te doorstaan, met oog voor detail en afwerking. Rooseboom Houtwerk beschikt over een moderne werkplaats en hoogwaardige houtbewerkingsmachines om snel en professioneel te kunnen werken.

Wij beperken ons niet tot één stijl en kunnen bijna alles maken van hout. Als u een idee heeft en iets op maat wilt laten maken, dan bespreken we dat uitvoerig en brengen daarbij ook onze expertise en ideeën in. Daarna maken we een ontwerp en bespreken we het ontwerp nogmaals. Pas als u tevreden bent over het ontwerp nemen we het in productie, zodat u krijgt wat u van te voren voor ogen had.

Naast het maken van nieuwe meubels en interieurdelen kunnen we restauratiewerk uitvoeren. Alle originele profielen en constructies kunnen nagemaakt worden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe paneeldeur die past bij de bestaande oude deuren of een kozijn met bepaalde profilering? Dat kan, en indien gewenst op de traditionele manier. Ook maken we graag gebruik van oude bouwmaterialen zoals antieke deuren en oud hout waarvan nieuwe meubelen gemaakt worden, zoals (inbouw)kasten en tafels. Dit geeft een doorleefde uitstraling aan het meubel. Deze deuren importeren wijzelf, onder andere uit Egypte.

Rooseboom Houtwerk is dealer van het Duitse kwaliteitskeukenmerk Sachsenküchen. Sachsenküchen vervaardigt designkeukens, klassieke en landelijke keukens van hout, lak, kunststof en glas in alle prijscategorieën. Sachsenküchen maakt hun keukens op maat en past daarom erg goed bij onze werkwijze waar het uitganspunt altijd de wens van de klant is.

Op deze website vindt u meer informatie en voorbeelden van onze projecten.

Rooseboom Houtwerk is erkend leerbedrijf voor MBO niveau 2, 3 en 4. Wij bieden studenten van meubelmakers- en interieurbouw-opleidingen graag de mogelijkheid om hun stageperiode bij ons door te brengen en zich zo te bekwamen in hun vak en hun creativiteit verder te ontwikkelen.


Warse Rooseboom